piapella logo

Media player

News

Kickz

14-01-2015

Carnavalsfeest voor 12 tot 18-jarigen ......

more

Talentenjacht You've got it

15-12-2013

Club Rouge organiseert in samenwerking ......

more

Haris Coming Home Party

15-07-2013

X Factor Coming Home Party With ......

more

Calendar

After Dinner Club

30-08-2013

A brand new edition of ......

more

After Dinner Club

22-02-2013

DE AFTER DINNER CLUB IS ......

more

After Dinner Club -Little Buddha Amsterdam

13-07-2012

After Dinner Club - Little ......

more

Gallery

Subscribe to our newsletter


 

 
Close II You maakt comeback!
31-05-2011
MEIDENGROEP CLOSE II YOU MAAKT COMEBACK
Ruud de Wild reikt nieuwe single en gouden plaat uit

De populaire meidengroep uit de jaren 90 Close II You maakt haar comeback in het programma “The Comeback”. In dit nieuwe V-Academy programma proberen Natascha Scheffers, Sascha Koninkx, Sally Flissinger en Marsha van de Berg opnieuw de hitlijsten te bestormen. Met hulp van een dreamteam bestaande uit een styliste, hairdresser, choreograaf en natuurlijk een producer zijn ze klaar voor een nieuwe hit.

Maandag 30 mei overhandigde Ruud de Wild het eerste exemplaar van de nieuwe single “Fuel to my Fire” aan de meiden. Daarnaast ontvingen ze een gouden plaat uit het verleden. Het album “Closer” uit 1998 werd 42000 keer verkocht.

The Comeback
In “The Comeback” wordt een vergeten groep of artiest voor één keer terug naar de top gebracht. Een professioneel dreamteam helpt de artiesten bij hun comeback. In zes afleveringen blikken we samen met Close II You terug op het verleden en volgen we het proces van hun comeback. “The Comeback” is online te volgen via www.thecomeback.tv.

Close II You
De Nederlandse meidengroep Close II You werd in 1996 opgericht en debuteerde met de single “Nice & Nasty”. De groep verkreeg nationale bekendheid met de hits “Baby don’t go” en “Somebody”. Door het succes traden de meiden op tijdens de TMF-Awards, Pepsi Pop en stonden ze samen met Rene Froger in Ahoy. Hierna volgde al snel internationaal succes, zo tourden ze door Frankrijk, Duitsland, België, Turkije, Griekenland, Spanje en Finland. In 2001 werd Close II You opgeheven.


Bekijk nu de eerste aflevering van The Comeback!
http://www.youtube.com/watch?v=KQ_q40maHks&feature=player_embedded

BRON: http://thecomeback.tv/