piapella logo

Media player

News

Kickz

14-01-2015

Carnavalsfeest voor 12 tot 18-jarigen ......

more

Talentenjacht You've got it

15-12-2013

Club Rouge organiseert in samenwerking ......

more

Haris Coming Home Party

15-07-2013

X Factor Coming Home Party With ......

more

Calendar

After Dinner Club

30-08-2013

A brand new edition of ......

more

After Dinner Club

22-02-2013

DE AFTER DINNER CLUB IS ......

more

After Dinner Club -Little Buddha Amsterdam

13-07-2012

After Dinner Club - Little ......

more

Gallery

Subscribe to our newsletter


 

 
FOTO-REPORT ‘PIAPELLA NIGHT’
19-04-2011
Bron: Link2Party

Niet zo heel lang geleden stond de dam weer in het nieuws. Iets met benzine, een aansteker en een mafkees. Snap jij het? Ik ook niet… Vooral niet met deze brandstofprijzen. En juist vanwege de brandstofprijzen is het op zijn tijd ook lekker om eens op de fiets naar een feestje te gaan. Tijd voor een avondje in Eindhoven. Het is alweer een poos geleden dat ik in het kleine maar sfeervolle Djam ben geweest. De laatste keer was, als ik me niet vergis, tijdens een succesvolle editie van “Minimal op Zondag” of een ander stevig feestje. Maar vandaag is het andere koek. Piapella verzorgt na een reeks succesvolle “After Dinner Club” edities een feestje op de zaterdagavond.

Een groot deel van de mensen van hun label staan geprogrammeerd waardoor de artiesten helaas in een split-second hun ding moeten doen. Jammer… persoonlijk had ik liever gezien dat er minder artiesten/dj’s langer de tijd zouden krijgen om zo wat dieper te kunnen gaan. Maar minder tijd betekent ook meer druk. Met minder platen om te draaien kan je het niet veroorloven om uitgebreid te gaan kijken waar de mensen op reageren. Intuitie, ervaring, gevoel voor muziek… Dat zal je in zo’n geval nodig hebben. Maar daar naast betekent een ontspannen sfeertje, een sfeervolle locatie en goede entertainment ook veel. En hoe scoorde Piapella op al deze punten? Ga ik cijfers geven? Jullie vervelen met een compleet lulverhaal over de avond? Nee, natuurlijk niet. Ik zal het in een simpele zin duidelijk maken:

VOOR HERHALING VATBAAR!

De volledige foto-sessie kan je natuurlijk ook weer bekijken op Link2party. Gewoonweg door op de volgende link te klikken: http://www.link2party.nl/nl/partypictures/110416djam/thumbs.aspx

Foto's ook te zien bij Galleries